Weboldalunk a kényelmesebb böngészés érdekében sütiket használ. Bővebb információt erről az Adatvédelmi nyilatkozatban találhat.
Rendben
Metylan üdvözöljük a Metylan honlapján
Henkel Minőség
Makroflex

SZKTV

Szakma Sztár

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt, valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt. A megmérettetést a Henkel Adhesive Technologies üzletága évek óta támogatja.

A versenyek országos döntõjére a VIII. Szakma Sztár Fesztiválon Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban került sor. A megnyitó keretében aláírásra került a EuroSkills 2018. budapesti megrendezésérõl szóló megállapodás is.
A versenyek célkitûzése továbbra is a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülõ, magasabban kvalifikált szakmákat is – társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése, azok népszerûsítése volt. A versenyek és a fesztivál szlogenje: „A jó szakma felér egy diplomával!”

Szaktanácsadó munkatársaink évek óta rendszeresen látogatják az ország szakiskoláit: így például a szobafestõ, mázoló és tapétázó szakképzés keretein belül oktatják a diákokat. Prezentációk, oktatási segédletek, jegyzetek könnyítik meg a diákok elméleti és gyakorlati tudásának elmélyítését. A vállalat nemcsak közép, hanem felsõfokú oktatási intézményekben is jelen van – mondta dr. Fábián Ágnes. – Meglátásunk szerint, hogyha a tanulók már a képzés során megismerik a termékeinket, megtapasztalják a tulajdonságaikat, nyomon követik az új technológiákat és ezeket alkalmazni is tudják, akkor a szakembereknek egy olyan új generációja kerül ki az iskolákból, amelynek számít a minõség. Ezek a fiatalok a munkájuk során már igényelni fogják a kiváló termékeket, és ennek révén versenyképes szakemberekké válnak.

A Henkel Adhesive Technologies üzletága a Szakma Sztár versenyen négy szakmát támogat: burkoló; szobafestõ, mázoló és tapétázó; asztalos; épületgépészet. Ezekben a szakmákban a Ceresit hidegburkolati, a Metylan tapétaragasztói, a Ponal faipari és a Loctite ragasztó márkáival támogatjuk a versenyt a szükséges termékekkel és eszközökkel. Ugyan a Henkelnek nincs saját versenyzõje, de képet kapunk a jövõ szakembereinek tudásáról, így a saját képzéseinket, gyakorlati oktatásainkat ennek megfelelõen állítjuk össze. Emellett a már végzett szakembereket is támogatjuk: így például szaktanácsadóink ingyenes, kihelyezett oktatásokat, termék-specifikus képzéseket tartanak burkolók számára.

    

  

   

 

 

 

 

Névjegy | Adatvédelmi nyilatkozat | Használati feltételek